HC Zalău a învins Braşovul la şapte goluri

Prima zi a turneului amical Cupa de Vară, organizat de HC Zalău s-a încheiat cu partida dintre echipa zălăuană şi ASC Corona Braşov. Echipa pregătită de Gheorghe Tadici a avut un început foarte bun de meci, conducând cu 10 – 1 după 17 minute de joc. Jucătoarele Marianei Târcă nu au reuşit mare lucru până la pauză, tabela arătând după primele 30 de minute opt goluri în favoarea Zalăului, 15 – 7.
Partea secundă a fost mai echilibrată, mai ales că pe finalul meciului managerul Gheorghe Tadici a trimis în teren şi o parte din rezerve. Zalăul a marcat de 13 ori, în timp ce oasptele au făcut-o de 14 ori, scorul final devenind 28 – 21 pentru echipa zălăuană.
De la HC Zalău, cea mai bună marcatoare a fost Roxana Varga, cu 8 goluri, în timp ce pentru braşovence, cele mai multe goluri au fost înscrise de Laura Chiper, 7.
În primul meci al celei de-a doua reuniuni s-au întâlnit SCM Craiova şi HCM Baia Mare, partida fiind câştigată de oltence cu scorul de 27 – 25, după ce prima parte s-a terminat la egalitate, 12 – 12.
Pentru Craiova, Carmen Ilie a marcat cele mai multe goluri, 7, în timp ce de la băimărence, cea mai bună marcatoare a fost Melinda Geiger, tot cu 7 goluri marcate.
Cupa de vară se va încheia sâmbătă, cu duelurile dintre ASC Corona Braşov şi SCM Craiova, de la ora 10 şi cel dintre HC Zalău şi HCM Baia Mare, programat la ora 11:45.
De la ora 13 va ava loc festivitatea de premiere.

Leave a Comment